geopark-bg

Category Video

Loading player...


НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА РОБЪРТ ДАУНИ ДЖУНИЪР !

243,256 views

💰 За бизнес запитвания : [email protected]
🔥 Слушайте ''ТОНИ МОНТАНА'' - https://goo.gl/XbHw6u
Оператор : Марио Красимиров
Сценарий : Стоян Вълков - Choko

‘’До този миг взимах наркотици само след работа и през уикенда. Можеше да се появя с някакъв махмурлук на снимачната площадка, но не повече, отколкото каскадьора, например. Около Less than Zero нещата се промениха’’

Ролята на наркоман за него е била като ‘’духа на бъдещата Коледа’’. Той постепенно се превръща в частично копие на персонажа си, а проблемите му с наркотиците продължават.

Кратък престой в клиника закърпва малко проблемите му, но въпреки това неговата кариера продължава да върви нагоре.
Големият му успех идва обаче, когато стъпва в обувките на един от най-великите актьори – Чарли Чаплин. За изпълнението си в биографичния ‘’Чаплин’’е номиниран за ‘’Оскар’’ за най-добра мъжка роля. Във филма актьора показва страхотен талант като комбинира драматичната игра с умения в сферата на комедията, нещо което е типично за Чаплин. За един човек на 27 години, това е голям успех. Много го считат за един от най-талантиливте актьори на неговото поколение. Въпреки това, личния му живот отново се преобръща на 360 градуса.

През 1992 се жени за актрисата Дебора Фалкънър, а две години по-късно им се ражда син – Индио. Това обаче не е достатъчно, за да го накара да се задържи на крака.

През един юнски ден на 96-та актьорът е спрян заради превишена скорост. Полицаите забелязват, че той не носи никакви дрехи по себе си, претърсват колата му и какво да видят. Кокаин, Хероин, Крек и незареден 357 Магнум.

👉 МЪРЧ : https://choko.bg/ 👈
👉 ЧАШИ : https://choko.bg/ 👈
📷 ''choko19'' за 10% отстъпка - https://www.ozone.bg/

По-малко от месец след това и едва няколко часа след като му повдигат обвинения по случая, той се дъни отново като е открит припаднал в къщата на свои съседи. Стига дъното, когато го осъждат на 3 години затвор. Прекарва зад решетките само една. Веднага след като излиза става част от Али Макбийл.

ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ :
☑️ Втори канал : https://goo.gl/jknptu
☑️ Facebook : https://goo.gl/76ebjk
☑️ Инстаграм : https://goo.gl/CBvouW
☑️ Магазина : https://goo.gl/w5Pf4j

‘’Toй не беше очевидния избор, но по-големия ми страх беше да направя посредствен филм’’, разказва режисьорът Джо Фавро. Знаех, че ако той изиграе ролята, това ще помогне за издигането на филма’’.

Така и става. Железният Човек се превръща в мега хит и полага основите на цяла нова филмова вселена. На раменете на бивш наркоман, започна да се гради франчайз за милиарди долари. След това следват Железният Човек 2, Отмъстителите, Железният Човек 3,Отмъстителите ерата на Ултрон, Капитан Америка : Войната на Героите, Спайдър-мен Завръщане у Дома и Отмъстителите Война без Край. И така 5 годишното момче, което мечташе да стане актьр се превръща в един от най-високоплатените актьори на планетата земя.

Неговото име ?
Робърт Дауни Джуниър

Една единствена роля го изтрелва на върха в Холивуд, но този път, успява да се застопори там за дълго.

Разбира се освен знаменития Тони Старк, Робърт участва в още една голяма продукция – ‘’Шерлок Холмс’’, която също беше приета много добре от публиката. По всичко си личи, че зависимостите от миналото са просто неприятен спомен и всичко вече си е на място. Днес той вече има това, което толкова дълго е искал – дом. Това му дава спокойствие и увереност да продължава напред, да се възползва от таланта си и както се сещате – да печели пари.

ИСТОРИЯТА НА ОПРА УИНФРИ - https://youtu.be/pUMdB589Sj0
ИСТОРИЯТА НА ПОЛ УОКЪР - https://youtu.be/Vu1uaOqBo1Q

Използвани кадри : https://www.videvo.net/


FAIR-USE COPYRIGHT DISCLAIMER

* Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, commenting, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

1)This video has no negative impact on the original works (It would actually be positive for them).
2)This video is also for teaching purposes.
3)It is not transformative in nature.
4)I only used bits and pieces of videos to get the point across where necessary.

CHOKO does not own the rights to these video clips. They have, in accordance with fair use, been repurposed with the intent of educating and inspiring others. However, if any content owners would like their images removed, please contact me by email.

------------------------------------------------------------------------------------------
● Не забравяйте да се абонирате и да натиснете камбанката 😇

Comments