geopark-bg

Category Video

Loading player...


Топ 10 ЗВЕЗДИ, продали ДУШАТА си на ДЯВОЛА

333,113 views

Топ 10 ЗВЕЗДИ, продали ДУШАТА си на ДЯВОЛА
На какво са готови хората, за да получат слава, власт и пари?

Beyonce & Jay-z
Звучи шокиращо, но възможно ли е две от най-големите звезди на поп музиката, да са всъщност ИЛЮМИНАТИ? Илюминатите са смятани за тайно общество, чиято цел е да контролира света, да унищожи църквата и вярата в Бог. А техен символ е всевиждащото око на провидението. Добре, но какво общо имат с това JAY-Z и BEYONCE? Ами това, че често пъти, на концерти и светски изяви, те правят с ръце знака на илюминатите. Това кара поддръжниците на теориите на конспирацията, да твърдят, че двете звезди са част от сатанинското движение и че славата и богатството им идват от съюза им с нечистите сили.
А дали е така – преценете сами.

Katy Perry
Една от най-известните певици на света, преди няколко години направи шокиращо признание. Израснала в семейство на християнски пастор, Кейти Пери от малка се влюбва в музиката, а първата ѝ музикална любов става госпълът. Въпреки това, в пика на своята звездна кариера, пред австралийска телевизия, Кейти Пери признава: „Когато бях на 15, пеех за нещата, които ме вълнуват, защото исках да съм искрена в песните си. Но не успях да пробия. Затова продадох душата си на дявола.“ Как мислите, дали кариерата ѝ не се дължи на нещо повече от талант и усърдие?
На нещо много по-тъмно?

Граф Дракула
Влад Цепеш е името на румънски пълководец, участвал в битки срещу османците през 1436 година. Историята обаче, го е запомнила с едно много по-зловещо име, а именно – Дракула. Легендата твърди, че за да отблъсне нашествениците, Дракула сключил сделка с дявола, от която после се отметнал. За наказание, рогатия го проклел да се скита безсмъртен по земята, неспособен да погледне слънчева светлина, а духът му никога да не намери покой.
И така бил създаден първия ВАМПИР.
Всичко това и още много – в нашата нова класация!

Тениски, шапки, раници, суичъри:
http://sundayhabit.com/айде-бг

За информация за 'Айде БГ парти -
Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
тел. 0882 270 240
ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

Facebook:

https://www.facebook.com/aydebgofficial/

Instagram:

https://www.instagram.com/aydebgoffic...Музика:
Darren Curtis - "Labyrinth of Lost Dreams"

#айдебг #топ10 #класация

Comments