geopark-bg

Category Video

Loading player...


ТОП 10 НАЙ-УБЕДИТЕЛНИ НЛО ВИДЕА

260,740 views

Днес ще разгледаме ТОП 10 НАЙ-УБЕДИТЕЛНИ НЛО ВИДЕА. Доста въпроси без ОТГОВОРИ!
✦ Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
✦ Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Неидентифицираните летателни обекти или накратко НЛО-та са наблюдавани от дълбока древност до наши дни. Правителствата често обясняват записите с нелепи истории само за да замажат очите на хората. В първия епизод от третия сезон на ТОП класациите ще ви представя няколко кадъра, които сериозно ще ви накарат да се запитате какво точно виждате. Аз съм Слави и днес ще ви представя Топ 10 най-убедителни НЛО видеа.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

Тези обекти се движат с резки промени в посоката и нереална скорост, често остават скрити за хората и е много възможно и вие да сте ставали свидетели на НЛО без да подозирате.

В днешният епизод на ТОП класациите ще разгледаме топ 10 най-убедителни НЛО видеа. Ще видим някои случаи на НЛО по време на новогодишни празници, особено в Тайван през 2012. Имаме и няколко мистериозни случая на НЛО сфери, които се появяват и изчезват бързо.

В някои от най-големите световни градове също са наблюдавани НЛО-та, като качеството на видеото е доста добро. Примери са Лондон, Ню Йорк, Йерусалим. Светлините във Феникс също ще са тема на разговор в днешната топ 10 Най-убедителни НЛО видеа.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Comments